No
|
Bölüm Öğrenme Çıktısı
|
Katkı Düzeyi
|
1
|
Hijyen ve Sanitasyon Kurallarını Uygulamak
|
2
|
2
|
Laboratuar Tekniklerini Uygulamak
|
2
|
3
|
Gıdalarda Mikrobiyolojik Analizler Uygulamak
|
3
|
4
|
Gıdalarda Kimyasal Analizleri Uygulamak
|
2
|
5
|
Gıdalarda Fiziksel Analizleri Uygulamak
|
2
|
6
|
Gıdalarda Duyusal Analizleri Uygulamak
|
3
|
7
|
Gıda Mevzuatını Bilmek ve Analiz Sonuçlarını Değerlendirmek
|
3
|
8
|
Kalite Yönetim Sistemlerini Uygulamak
|
4
|
9
|
Araştırma ve Değerlendirme/İzleme Yapmak
|
4
|
10
|
İletişim ve Bilişim Bilgisine sahip olmak
|
2
|
11
|
Çevre ve İnsan Sağlığını Koruma Kurallarına Uymak
|
2
|
12
|
Matematik İle İlgili Uygulamalar Yapmak
|
2
|
13
|
Etik Değerleri Bilmek ve Uygulamak
|
2
|
14
|
Dönem ödevi sunumu
|
0
|