Hafta
|
Konular
|
1
|
Arıcılığın önemi, Türkiye ve dünyada arıcılıktaki gelişmeler
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|
2
|
Bal arısının vücut yapısı
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|
3
|
Bal arılarında kolni yaşamı
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|
4
|
Arıcılıkta kullanılan alet ve ekipmanlar
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|
5
|
Bal arılarında mevsimsel çalışmalar
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|
6
|
Arı ırkları ve ekotipleri
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|
7
|
Bal arılarında koloni yönetimi
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|
8
|
Ana arı üretimi ve kolonilerin çoğaltılması
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|
9
|
Arı hastalık ve zararlıları
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|
10
|
Arı ürünleri, arı ürünlerinde kalite kontrol, pazarlama ve apiterapi
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|
11
|
Arıcılık ve tozlaşma
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|
12
|
Bombus arısı üretimi ve tozlaşma amacıyla kullanılmaları
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|
13
|
İpekböceği yetiştiriciliğinin tarihi, önemi ve günümüzdeki durumu
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|
14
|
İpekböceğinin yaşam döngüsü, yetiştirme teknikleri, koza hasadı ve yumurta üretimi
|
|
Ön Hazırlık: Konu ile ilgili ders notu ve ders sunularının gözden geçirilmesi ve güncellenmesi
|