Hafta
|
Konular
|
1
|
Hayvan Beslenmenin biyokimyasının genel esasları
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|
2
|
Karbonhidratların sınıflandırılması ve monosakkaritler
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|
3
|
Polisakkaritler ve özellikleri
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|
4
|
Lipidlerin sınıflandırılması, yağ asitleri, basit lipitler
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|
5
|
Fosfolipidler, glikolipidler, türev lipidler, steroller, safra asitleri, karatinoidler
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|
6
|
Proteinlerin sınıflandırması ve amino asitler
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|
7
|
Bileşik proteinler (nüklooproteinler, mukoproteinler, lipoproteinler, kromoproteinler, metalloproteinler, fosfoproteinler)
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|
8
|
Mineral maddeler ve genel özellikleri
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|
9
|
Makro elementler ve özellikleri
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|
10
|
İz elementler ve özellikleri
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|
11
|
Vitaminler; genel bilgiler, yağda eriyen vitaminler (Vitamin A, D, E, K)
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|
12
|
Suda eriyen vitaminler ve özellikleri
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|
13
|
Enzimlerin genel özellikleri, sınıflandırılması
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|
14
|
Hormonlar ve etki mekanizmaları
|
|
Ön Hazırlık: İlgili ders dökümanları
|