Hafta
|
Konular
|
1
|
Su Ürünleri İşletmelerinde Hijyenin Temel Prensipleri ve Sanitasyon
|
|
Ön Hazırlık: Cirik, Ş., Gökpınar, Ş., 1993. Plankton knowledge and culture, Ege Üniv. Su Ürünleri Fak. Yayın no:47, Ders Kitabı Dizini No:19, Bornova,İ zmir, 274s.
|
2
|
Gıda Hijyeninin Amacı ve Önemi
|
|
Ön Hazırlık: Cirik, Ş., Gökpınar, Ş., 1993. Plankton knowledge and culture, Ege Üniv. Su Ürünleri Fak. Yayın no:47, Ders Kitabı Dizini No:19, Bornova,İ zmir, 274s.
|
3
|
Su Ürünleri Gıdalarının Mikrobiyal Ekolojisi.
|
|
Ön Hazırlık: Cirik, Ş., Gökpınar, Ş., 1993. Plankton knowledge and culture, Ege Üniv. Su Ürünleri Fak. Yayın no:47, Ders Kitabı Dizini No:19, Bornova,İ zmir, 274s.
|
4
|
Su Ürünleri Gıdalarından Kaynaklanan Sağlık Riskleri
|
|
Ön Hazırlık: Cirik, Ş., Gökpınar, Ş., 1993. Plankton knowledge and culture, Ege Üniv. Su Ürünleri Fak. Yayın no:47, Ders Kitabı Dizini No:19, Bornova,İ zmir, 274s.
|
5
|
Gıda Kaynaklı İnfeksiyonların Patogenizi
|
|
Ön Hazırlık: Cirik, Ş., Gökpınar, Ş., 1993. Plankton knowledge and culture, Ege Üniv. Su Ürünleri Fak. Yayın no:47, Ders Kitabı Dizini No:19, Bornova,İ zmir, 274s.
|
6
|
Gıda İnfeksiyonu ve İntoksikasyonları
|
|
Ön Hazırlık: Cirik, Ş., Gökpınar, Ş., 1993. Plankton knowledge and culture, Ege Üniv. Su Ürünleri Fak. Yayın no:47, Ders Kitabı Dizini No:19, Bornova,İ zmir, 274s.
|
7
|
Gıda İşletmelerinin Temizliğinde ve Gıdaların Üretiminde Kullanılan Suyun Önemi ve Su Hijyeni
|
|
Ön Hazırlık: Cirik, Ş., Gökpınar, Ş., 1993. Plankton knowledge and culture, Ege Üniv. Su Ürünleri Fak. Yayın no:47, Ders Kitabı Dizini No:19, Bornova,İ zmir, 274s.
|
8
|
Temizlik ve Dezenfeksiyonun Uygulanışı
|
|
Ön Hazırlık: Cirik, Ş., Gökpınar, Ş., 1993. Plankton knowledge and culture, Ege Üniv. Su Ürünleri Fak. Yayın no:47, Ders Kitabı Dizini No:19, Bornova,İ zmir, 274s.
|
9
|
Kullanılan Deterjan ve Dezenfektanların Sınıflandırılması ve Taşıması Gereken Özellikler
|
|
Ön Hazırlık: Cirik, Ş., Gökpınar, Ş., 1993. Plankton knowledge and culture, Ege Üniv. Su Ürünleri Fak. Yayın no:47, Ders Kitabı Dizini No:19, Bornova,İ zmir, 274s.
|
10
|
Mikrobiyolojik Kontrol Yöntemleri
|
|
Ön Hazırlık: Cirik, Ş., Gökpınar, Ş., 1993. Plankton knowledge and culture, Ege Üniv. Su Ürünleri Fak. Yayın no:47, Ders Kitabı Dizini No:19, Bornova,İ zmir, 274s.
|
11
|
Personel Hijyeni
|
|
Ön Hazırlık: Cirik, Ş., Gökpınar, Ş., 1993. Plankton knowledge and culture, Ege Üniv. Su Ürünleri Fak. Yayın no:47, Ders Kitabı Dizini No:19, Bornova,İ zmir, 274s.
|
12
|
Su Ürünleri Satış Yerlerinde Dezenfeksiyon
|
|
Ön Hazırlık: Cirik, Ş., Gökpınar, Ş., 1993. Plankton knowledge and culture, Ege Üniv. Su Ürünleri Fak. Yayın no:47, Ders Kitabı Dizini No:19, Bornova,İ zmir, 274s.
|
13
|
Su Ürünleri Taşımacılığında Hijyenin Önemi
|
|
Ön Hazırlık: Cirik, Ş., Gökpınar, Ş., 1993. Plankton knowledge and culture, Ege Üniv. Su Ürünleri Fak. Yayın no:47, Ders Kitabı Dizini No:19, Bornova,İ zmir, 274s.
|
14
|
Genel değerlendirme
|