No
|
Bölüm Öğrenme Çıktısı
|
Katkı Düzeyi
|
1
|
Mesleği ile ilgili temel, güncel ve uygulamalı bilgilere sahip olur.
|
5
|
2
|
İş sağlığı ve güvenliği, çevre bilinci ve kalite süreçleri hakkında bilgi sahibi olur.
|
5
|
3
|
Mesleği için güncel gelişmeleri ve uygulamaları takip eder, etkin şekilde kullanır.
|
5
|
4
|
Mesleği ile ilgili bilişim teknolojilerini (yazılım, program, animasyon vb.) etkin kullanır.
|
4
|
5
|
Mesleki problemleri ve konuları bağımsız olarak analitik ve eleştirel bir yaklaşımla değerlendirme ve çözüm önerisini sunabilme becerisine sahiptir.
|
5
|
6
|
Bilgi ve beceriler düzeyinde düşüncelerini yazılı ve sözlü iletişim yolu ile etkin biçimde sunabilir, anlaşılır biçimde ifade eder.
|
5
|
7
|
Alanı ile ilgili uygulamalarda karşılaşılan ve öngörülemeyen karmaşık sorunları çözmek için ekip üyesi olarak sorumluluk alır.
|
5
|
8
|
Kariyer yönetimi ve yaşam boyu öğrenme konularında farkındalığa sahiptir.
|
5
|
9
|
Alanı ile ilgili verilerin toplanması, uygulanması ve sonuçlarının duyurulması aşamalarında toplumsal, bilimsel, kültürel ve etik değerlere sahiptir.
|
5
|
10
|
Bir yabancı dili kullanarak alanındaki bilgileri takip eder ve meslektaşları ile iletişim kurar.
|
2
|
11
|
Gıda sektöründe kullanılan hammaddeler, katkı maddeleri, ambalaj materyalleri, hijyen ve sanitasyon konularını açıklar.
|
5
|
12
|
Alanı ile ilgili laboratuvarda kimyasal, fiziksel, enstrümantal ve kalite kontrol analizleri için gerekli alet ekipmanları kullanır.
|
5
|
13
|
Gıdaların kalitesini duyusal analiz yöntemlerini kullanarak değerlendirir.
|
5
|