No
|
Bölüm Öğrenme Çıktısı
|
Katkı Düzeyi
|
1
|
Mesleki eğitim konusunda bilgi ve beceri sahibi olmak ve kendi alanındaki temel kavramları öğrenmek
|
5
|
2
|
Gıda ürünleri alanında gerekli bilgilerin elde edilmesinde ve kullanılmasında başarılı bireyler yetiştirmek
|
5
|
3
|
Elde ettiği teorik bilgileri pratikte uygulama becerisini gösterebilmek
|
5
|
4
|
Bireysel ve grup çalışması yapabilme becerisi kazandırmak
|
5
|
5
|
Gıda sektöründe kullanılan alet ve ekipmanları tanıma ve çalışma prensiplerini anlayabilmek
|
3
|
6
|
Sorumluluğu altında çalışanların performanslarını objektif olarak değerlendirmek ve denetlemek
|
4
|
7
|
Gıda ürünleri alanında meydana gelen gelişmeleri takip edebilecek ve makinelerin kullanımını sağlayacak kadar İngilizce bilgisine sahip olmak
|
5
|
8
|
Temel bilgisayar kullanımı bilgisi ile birlikte, mesleğinin gerektirdiği yazılım ve donanımları kullanabilmek
|
5
|
9
|
Gıda sektöründe sosyal sorumluluk, etik değerler ve sosyal güvenlik hakları bilgisi ve bilincine sahip olmak
|
3
|
10
|
Alanı ile ilgili konularda, iş güvenliği, işçi sağlığı ve çevre koruma bilgisi ve bilincine sahip olmak
|
4
|
11
|
Atatürk İlkeleri konusunda bilinçli ve İnkılâp Tarihi konusunda bilgi sahibi olmak
|
4
|
12
|
Gelişen teknolojiye bağlı analiz tekniklerini uygulayabilme, yeni cihazları kullanabilme
|
1
|
13
|
Dil-kültür ilişkisi çerçevesinde dil bilincini geliştirerek Türkçeyi doğru ve etkili kullanabilme
|
1
|
14
|
Alanıyla ilgili temel mesleki yasal mevzuatı anlayabilme
|
1
|
15
|
Mesleki bilgilerini yazılı ve sözlü iletişim yoluyla aktarabilme
|
1
|