Hafta
|
Konular
|
1
|
Enzimler hakkında genel bilgi
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|
2
|
Enzimlerin adlandırılması ve sınıflandırılması
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|
3
|
Enzim aktivitesi ve miktar tayini
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|
4
|
Enzim aktivitesi üzerine etki eden faktörler
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|
5
|
Mikroorganizmalar Tarafından Üretilen Enzimler, Bakteriyal Enzimler, Fungal Enzimler
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|
6
|
Bitkisel Kaynaklı Enzimler
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|
7
|
Hayvansal Kaynaklı Enzimler
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|
8
|
Gıda Endüstrisinde Kullanılan Enzimler
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|
9
|
Tekstil Endüstrisinde Kullanılan Enzimler
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|
10
|
Enzimlerin ve Proteinlerin Biyoteknolojik İlaçlar ve Diğer Tıbbi Uygulamaları
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|
11
|
Deterjan Endüstrisindeki Kullanılan Enzimler, Çevre Kirliliğinin Proteinlerle Temizlenmesi
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|
12
|
Enzimlerin Üretimi
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|
13
|
Enzimlerin Saflaştırma Yöntemleri
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|
14
|
Enzim İmmobilizasyonu
|
|
Ön Hazırlık: İlgili konuların araştırılması, döküman toplanması, okunması
|