Hafta
|
Konular
|
1
|
Balık besleme ve yem teknolojisine genel bakış,
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|
2
|
Balık ve kara hayvanlarının beslenmesinin karşılaştırılması,
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|
3
|
Besinler maddeleri, enerji gereksinimleri ve besin kaynakları,
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|
4
|
Besin maddeleri (protein ve amino asitler, yağlar ve yağ asitleri,karbonhidratlar, vitaminler ve mineraller maddeler)
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|
5
|
Sindirim, metabolizma ve etkileyen faktörler,
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|
6
|
Yem katkı maddeleri
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|
7
|
Besin değeri olmayan yem bileşenleri, Zehirli ve zararlı besin bileşenleri
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|
8
|
Yem hammaddelerinin besin içeriklerini
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|
9
|
Yem çeşitleri
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|
10
|
Balık yem formülasyonu
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|
11
|
Balık besleme deneme planlamaları
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|
12
|
Balık besleme uygulamaları
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|
13
|
Balık besleme stratejileri
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|
14
|
Karnivor, herbivor ve omnivor türlerde besleme çalışmaları,
|
|
Ön Hazırlık: 1. Nutrition and feeding of fish, Year 1989, Tom Lovell, Van Nostrand Reinhold, New York
2. Manual on the production and use of live food for aquaculture, Editors Patrick Lavens and Patrick Sorgeloos, 1996
3.Aquaculture principles and practices, Year 1990, T.V.R. Pillay, The universtiy press Cambridge
4. Feed management in intensive aquaculture, Year 1996, Stephen Goddard, Chapman and Hall London
5.Yem bilgisi, yem teknolojisi ve balık besleme, 2002, Murat Bilgüven, Akademisyen yayınevi-Rize
6.Balık besleme, 2004, İhsan Akyurt, Mustafa Kemal Üniv. Su ürün. Fak. Ders kitapları no 3
7. Balık besleme ve yem teknolojisi–1, Belgin Hoşsu, Ali Yıldırım Korkut, Aysun Fırat, 2001, Ege Üniv. Basımevi İzmir
8.Balık besleme ve yem teknolojisi-II, Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, 1998, Ege Üniv. Su Ürün. Fak. Yayınları
|