| | | | | | | |
Bölüm |
Gelendost Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi |
DERS BİLGİLERİ(Revizyon Tarihi:04.01.2024 08:15:00) |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik+ Uygulama (Saat) | Kredi Toplam | AKTS | Yarı Yılı |
UOS-3000 | Üniversite Ortak Seçmeli I | 2,0 | 2,0 | 3,0 | 3. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Zorunlu |
Dersi Verenler | Dr.Öğr. Üyesi Şerife ÇEVİK |
Dersin Yardımcıları | Üniversite Ortak Seçmeli Ders Notlari |
Ofis Yeri | Gelendost MYO |
E-Posta | serifecevik@isparta.edu.tr |
Ofis Görüşme Saatleri | 16.30-17.15 |
İş Telefonu | 02463814280 02463812126 |
Dersin Amacı/Hedefleri | Birimlerindeki öğrencilerin daha aktif ve girişken olmalarına katkı sağlamak, öğrencilerimizin farklı alanlarda temayüz etmiş öğretim elemanlarının birikimlerinden daha verimli istifade etmelerine ve kendilerine yakın buldukları alanlarla ilgili temel, yararlı bilgilere ulaşmalarını sağlamaktir. |
Dersin İçeriği | Birimlerindeki öğrencilerin daha aktif ve girişken olmalarına katkı sağlamak, öğrencilerimizin farklı alanlarda temayüz etmiş öğretim elemanlarının birikimlerinden daha verimli istifade etmelerine ve kendilerine yakın buldukları alanlarla ilgili temel, yararlı bilgilere ulaşmalarıni sağlamaktır |
Önkoşul Dersleri | |
Dersi İşleyiş Yöntemi | Yüz Yüze |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel/Alana Özgü Mesleki Ders | 40 |
Uzmanlık/Program Dersi | 30 |
Matematik ve temel bilimler | 0 |
Genel Eğitim | 0 |
Destek Dersi | 10 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 10 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 10 |