of0
Export
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
PROGRAM DERS BİLGİ PAKETİ
DERS İÇERİĞİ
Bölüm
Gelendost Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi
DERS BİLGİLERİ(Revizyon Tarihi:08.01.2025 15:01:00)
Ders Kodu
Ders Adı
Kredi Teorik+ Uygulama (Saat)
Kredi Toplam
AKTS
Yarı Yılı
MYO-3011
Kurum Stajı
2,0
0,0
5,0
4. Yarıyıl
Dersin Dili
Türkçe
Ders Düzeyi
ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY
Dersin Türü
Zorunlu
Dersi Verenler
Öğr. Gör. Hüseyin Duman, Öğr. Gör. Atilla Gökdemir, Öğr. Gör. Fatih Herdem
Dersin Yardımcıları
 
Ofis Yeri
 
E-Posta
 
Ofis Görüşme Saatleri
 
İş Telefonu
 
Dersin Amacı/Hedefleri
Öğrencilerin derste öğrendiklerini uygulamalarını sağlamak.
Dersin İçeriği
1- Alanda mesleki beceri kazanmak
2- Meslekleri ile ilgili çalışmaları uygulamalı olarak öğrenirler
Önkoşul Dersleri
 
Dersi İşleyiş Yöntemi
 
DERSİN KATEGORİSİ
Dersin Kategorisi (Genel)
Katkı Düzeyi (%)
Temel/Alana Özgü Mesleki Ders
100
Uzmanlık/Program Dersi
0
Matematik ve temel bilimler
0
Genel Eğitim
0
Destek Dersi
0
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi
0
Aktarılabilir Beceri Dersi
0
DERSİN KAZANIMLARI(Revizyon Tarihi:08.01.2025 15:01:00)
DK1
Derslerde öğrenilen konuların uygulamasını yapabilme;;

DK2
Çalışma hayatına uyum sağlayabilme
DK3
Teori ile uygulamayı birarada pekiştirebilme
DK4
Mesleği ile ilgili iş süreçlerini uygulayabilme
DK5
Çalışma disiplinini sağlayabilme
DK6
İş süreçlerindeki sorunlara çözüm önerileri getirebilme
DK7
Alanına uygun sektörel araç gereçleri kullanabilme