| | | | | | | |
Bölüm |
Eğirdir Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi |
DERS BİLGİLERİ(Revizyon Tarihi:18.05.2024 14:10:00) |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik+ Uygulama (Saat) | Kredi Toplam | AKTS | Yarı Yılı |
MYO-3011 | Kurum Stajı | 2,0 | 0,0 | 5,0 | 4. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Zorunlu |
Dersi Verenler | Prof. Dr. Havva Nilgün BUDAK Doç. Dr. Azim ŞİMŞEK Doç. Dr. Sezen COŞKUN Dr. Öğr. Üyesi Şelale YALÇINÖZ |
Dersin Yardımcıları | |
Ofis Yeri | |
E-Posta | |
Ofis Görüşme Saatleri | |
İş Telefonu | |
Dersin Amacı/Hedefleri | Öğrencilerin eğitim-öğretim süresince kazanmış oldukları teorik ve uygulamalı bilgilerin iş yerlerinde pekiştirilmesi |
Dersin İçeriği | Gıda işletmelerinin üretim ve laboratuvarlarında uygulamaların yerine getirilmesi |
Önkoşul Dersleri | |
Dersi İşleyiş Yöntemi | |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel/Alana Özgü Mesleki Ders | 40 |
Uzmanlık/Program Dersi | 20 |
Matematik ve temel bilimler | 0 |
Genel Eğitim | 0 |
Destek Dersi | 0 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 0 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 40 |