| | | | | | | |
Bölüm |
Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi |
DERS BİLGİLERİ(Revizyon Tarihi:26.12.2024 03:46:00) |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik+ Uygulama (Saat) | Kredi Toplam | AKTS | Yarı Yılı |
GIT-3121 | Gıda İşletmelerinde Güvenlik Tedbirleri | 2,0 | 2,0 | 2,0 | 1. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Zorunlu |
Dersi Verenler | Öğr.Gör.Dr. Taner SARIOĞLU |
Dersin Yardımcıları | Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanlığı dökümanları |
Ofis Yeri | |
E-Posta | tanersarioglu@isparta.edu.tr |
Ofis Görüşme Saatleri | |
İş Telefonu | |
Dersin Amacı/Hedefleri | Öğrencilerin gıda işletmelerinde iş sağlığı ve güvenliği konularını ve çalışma kurallarını öğrenmesi, yasal mevzuata hakim olması |
Dersin İçeriği | iş sağlığı güvenliği genel kapsamı, iş yerlerindeki tehlike ve riskler, koruyucu donanımlar, uyarıcı işaretler, et işletmeleri için isg, süt işletmeleri için isg, diğer gıda sektörlerinde isg |
Önkoşul Dersleri | |
Dersi İşleyiş Yöntemi | Yüz Yüze |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel/Alana Özgü Mesleki Ders | 30 |
Uzmanlık/Program Dersi | 0 |
Matematik ve temel bilimler | 0 |
Genel Eğitim | 30 |
Destek Dersi | 40 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 0 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 0 |