| | | | | | | |
Bölüm |
Eğirdir Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi |
DERS BİLGİLERİ(Revizyon Tarihi:18.05.2024 22:09:00) |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik+ Uygulama (Saat) | Kredi Toplam | AKTS | Yarı Yılı |
GDA-3109 | Süt Ürünleri Teknolojisi ve Kalite Analizleri | 4,0 | 3,0 | 4,0 | 1. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Zorunlu |
Dersi Verenler | Dr.Öğr.Üyesi. Şelale YALÇINÖZ |
Dersin Yardımcıları | |
Ofis Yeri | Isubu Eğirdir MYO 1kat no:106 |
E-Posta | selaleyalcinoz@isparta.edu.tr |
Ofis Görüşme Saatleri | Çarşamba 09:30-13.30 Cuma 16.30-18.30 |
İş Telefonu | |
Dersin Amacı/Hedefleri | Süt ve süt ürünlerinin yapısını ve oluşumunu,süt ve süt ürünlerinin işleme teknolojilerini ve süt ve süt ürünlerinin kalite kontrol analizlerinin öğretilmesi/uygulanması |
Dersin İçeriği | Sütün yapısı ve bilesenleri, süt ürünleri, süt prosesleri, süt kalite kontrol analizleri, süt kalite kontrol analiz uygulamaları |
Önkoşul Dersleri | |
Dersi İşleyiş Yöntemi | Yüz Yüze |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel/Alana Özgü Mesleki Ders | 20 |
Uzmanlık/Program Dersi | 20 |
Matematik ve temel bilimler | 0 |
Genel Eğitim | 0 |
Destek Dersi | 20 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 20 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 20 |