| | | | | | | |
Bölüm |
Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği |
DERS BİLGİLERİ(Revizyon Tarihi:26.03.2024 18:31:00) |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik+ Uygulama (Saat) | Kredi Toplam | AKTS | Yarı Yılı |
SUM-7202 | Genel Mikrobiyoloji | 4,0 | 3,0 | 4,0 | 4. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | LİSANS TYYÇ:6.DÜZEY EQF-LLL:6.DÜZEY QF-EHEA:1.DÜZEY |
Dersin Türü | Zorunlu |
Dersi Verenler | Prof.Dr.Öznur DİLER |
Dersin Yardımcıları | |
Ofis Yeri | Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi |
E-Posta | esuf@isparta.edu.tr |
Ofis Görüşme Saatleri | Mesai saatleri içerisinde
|
İş Telefonu | 0 246 214 6400 |
Dersin Amacı/Hedefleri | Dersin amacı, mikroorganizmaları tanımlayarak, genel özellikleri hakkında bilgi vermektir. Bu bağlamda mikroorganizmaların faydaları ve zararları su ürünleri açısından etkileri incelenecektir. |
Dersin İçeriği | Mikroorganizmalar,Mikroorganizmaların sınıflandırılması, mikroorganizmaların teşhis metotları |
Önkoşul Dersleri | |
Dersi İşleyiş Yöntemi | |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel/Alana Özgü Mesleki Ders | 50 |
Uzmanlık/Program Dersi | 20 |
Matematik ve temel bilimler | 0 |
Genel Eğitim | 0 |
Destek Dersi | 50 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 0 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 0 |