Hafta
|
Konular
|
1
|
Giriş: Et Sektörü ve Et Üretimi
|
|
Ön Hazırlık: Öztan, A. Et Teknolojisi, Hacettepe yayınları, 2002
|
2
|
Mezbaha ve Kesim Bilgisi
|
|
Ön Hazırlık: Öztan, A. Et Teknolojisi, Hacettepe yayınları, 2002
|
3
|
Etin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
|
|
Ön Hazırlık: Öztan, A. Et Teknolojisi, Hacettepe yayınları, 2002
|
4
|
Ette temel analizler
|
|
Ön Hazırlık: Kayaardı, S., Akkaya M., Söbeli C. Et ve Et Ürünleri Analizleri, 2015.
|
5
|
Et mikrobiyolojisi
|
|
Ön Hazırlık: Öztan, A. Et Teknolojisi, Hacettepe yayınları, 2002
|
6
|
Ette mikrobiyolojik analizler
|
|
Ön Hazırlık: Kayaardı, S., Akkaya M., Söbeli C. Et ve Et Ürünleri Analizleri, 2015.
|
7
|
Kesimden Sonra Ette Meydana Gelen Değişimler
|
|
Ön Hazırlık: Öztan, A. Et Teknolojisi, Hacettepe yayınları, 2002
|
8
|
Etin Muhafazası ve Işlenmesi
|
|
Ön Hazırlık: Öztan, A. Et Teknolojisi, Hacettepe yayınları, 2002
|
9
|
Et Endüstrisinde Kullanılan Katkılar
|
|
Ön Hazırlık: Öztan, A. Et Teknolojisi, Hacettepe yayınları, 2002
|
10
|
Et ürünleri teknolojisi-1
|
|
Ön Hazırlık: Öztan, A. Et Teknolojisi, Hacettepe yayınları, 2002
|
11
|
Et Ürünleri Teknolojisi-2
|
|
Ön Hazırlık: Öztan, A. Et Teknolojisi, Hacettepe yayınları, 2002
|
12
|
Et ürünlerinde analizler-1
|
|
Ön Hazırlık: Kayaardı, S., Akkaya M., Söbeli C. Et ve Et Ürünleri Analizleri, 2015.
|
13
|
Et ürünlerinde analizler-2
|
|
Ön Hazırlık: Kayaardı, S., Akkaya M., Söbeli C. Et ve Et Ürünleri Analizleri, 2015.
|
14
|
Et Ürünlerinde Kusurlar
|
|
Ön Hazırlık: Öztan, A. Et Teknolojisi, Hacettepe yayınları, 2002
|