Ders Notu
|
[1] Dokuzlu,C. 2000. Gıda Analizleri. Marmara kitabevi,Bursa
[2] TS 1596 , Şeftali nektarı, 20.03.2008, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA.
[3] TS 382, Bezelye Konservesi, 12.04.1991, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA.
[4] TS 11914, Vişne nektarı, 20.03.2008, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA.
[5] TS 3631, Vişne suyu, 21.04.2003, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[6] TS 11915, Portakal nektarı, 20.07.2006, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA.
[7] TS 3684, Vişne suyu konsantresi, 29.01.2003, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[8] TS 4200, Lahana Turşusu, 22.02. 1990, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[9] TS 4213, Patlıcan Turşusu, 22.02. 1990, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[10] TS 3958, Vişne reçeli, 20.04.1987, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[11] TS 3734, Marmelatlar, 30.03.2006, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[12] TS 10035,Reçel yapım kuralları, 24.03.1992, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[13] TS 5282, Ketçap, 21.03.2003, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[14] TS 7630, Zeytin ezmesi, 21.11.1989, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[15] TS 1880, Sirke, 23.02.1988, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
|
Diğer Kaynaklar
|
[1] Dokuzlu,C. 2000. Gıda Analizleri. Marmara kitabevi,Bursa
[2] TS 1596 , Şeftali nektarı, 20.03.2008, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA.
[3] TS 382, Bezelye Konservesi, 12.04.1991, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA.
[4] TS 11914, Vişne nektarı, 20.03.2008, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA.
[5] TS 3631, Vişne suyu, 21.04.2003, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[6] TS 11915, Portakal nektarı, 20.07.2006, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA.
[7] TS 3684, Vişne suyu konsantresi, 29.01.2003, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[8] TS 4200, Lahana Turşusu, 22.02. 1990, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[9] TS 4213, Patlıcan Turşusu, 22.02. 1990, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[10] TS 3958, Vişne reçeli, 20.04.1987, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[11] TS 3734, Marmelatlar, 30.03.2006, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[12] TS 10035,Reçel yapım kuralları, 24.03.1992, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[13] TS 5282, Ketçap, 21.03.2003, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[14] TS 7630, Zeytin ezmesi, 21.11.1989, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
[15] TS 1880, Sirke, 23.02.1988, Türk Standartları Enstitüsü,Necatibey Cad. No:112,06100 Bakanlıklar/ANKARA
|