| | | | | | | |
Bölüm |
Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi |
DERS BİLGİLERİ |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik | Kredi Pratik | Kredi Lab/U | Kredi Toplam | Kredi Ects | Yarı Yılı |
MYO-3010 | İşletmede Mesleki Eğitim | 5.0 | 35.0 | 0.0 | 5.0 | 15.0 | 4. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Zorunlu |
Dersi Verenler | Dr. Öğr. Üyesi Emine Aşık Canbaz |
Dersin Yardımcıları | |
Ofis Yeri | Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu |
E-Posta | emineasik@isparta.edu.tr |
Ofis Görüşme Saatleri | 12:00-13:00 |
İş Telefonu | |
Dersin Amacı | Öğrencilerin eğitim-öğretim süresince kazanmış oldukları teorik ve uygulamalı bilgilerin iş yerlerinde pekiştirilmesi |
Dersin İçeriği | Gıdaların üretildiği ve servis edildiği işletmelerde üretim, kalite, hijyen-sanitasyon, depolama, satın alma gibi birimlerde görev almak. |
Önkoşul Dersleri | |
Ders Öğrenme-Öğretme Yöntemi | Ders Grup Çalş. / Ödevi Ödev Uygulama
|
Dersi İşleyiş Yöntemi | Uzaktan Öğretim |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel Mesleki Ders | 40 |
Uzmanlık/Alan Dersi | 20 |
Destek Dersi | 0 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 0 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 40 |