of0
Export
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
PROGRAM DERS BİLGİ PAKETİ
DERS İÇERİĞİ
Bölüm
Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi
DERS BİLGİLERİ
Ders Kodu
Ders Adı
Kredi Teorik
Kredi Pratik
Kredi Lab/U
Kredi Toplam
Kredi Ects
Yarı Yılı
MYO-3010
İşletmede Mesleki Eğitim
5.0
35.0
0.0
5.0
15.0
4. Yarıyıl
Dersin Dili
Türkçe
Ders Düzeyi
ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY
Dersin Türü
Zorunlu
Dersi Verenler
Dr. Öğr. Üyesi Emine Aşık Canbaz
Dersin Yardımcıları
 
Ofis Yeri
Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu
E-Posta
emineasik@isparta.edu.tr
Ofis Görüşme Saatleri
12:00-13:00
İş Telefonu
 
Dersin Amacı
Öğrencilerin eğitim-öğretim süresince kazanmış oldukları teorik ve uygulamalı bilgilerin iş yerlerinde pekiştirilmesi
Dersin İçeriği
Gıdaların üretildiği ve servis edildiği işletmelerde üretim, kalite, hijyen-sanitasyon, depolama, satın alma gibi birimlerde görev almak.
Önkoşul Dersleri
 
Ders Öğrenme-Öğretme Yöntemi
Ders
Grup Çalş. / Ödevi
Ödev
Uygulama
Dersi İşleyiş Yöntemi
Uzaktan Öğretim
DERSİN KATEGORİSİ
Dersin Kategorisi (Genel)
Katkı Düzeyi (%)
Temel Mesleki Ders
40
Uzmanlık/Alan Dersi
20
Destek Dersi
0
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi
0
Aktarılabilir Beceri Dersi
40
DERSİN KAZANIMLARI
DK1
Gıda İşletmelerinde laboratuvar ve üretim koşullarını tanır.
DK2
Gıda Laboratuvarında kullanılan malzemeler, alet, ekipman hakkında bilgi sahibi olur.
DK3
Temel Analiz Yöntemleri hakkında bilgi sahibi olur.
DK4
Temel Analiz Yöntemleri hakkında bilgi sahibi olur. ..
DK5
Temel Analiz Yöntemleri hakkında bilgi sahibi olur. ....