| | | | | | | |
Bölüm |
Eğirdir Meslek Yüksekokulu Aşçılık |
DERS BİLGİLERİ |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik | Kredi Pratik | Kredi Lab/U | Kredi Toplam | Kredi Ects | Yarı Yılı |
MYO-3010 | İşletmede Mesleki Eğitim | 5.0 | 35.0 | 0.0 | 15.0 | 15.0 | 4. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Zorunlu |
Dersi Verenler | Öğr. Gör. Hüseyin DUMAN Öğr. Gör. Atilla GÖKDEMİR Öğr. Gör. Fatih HERDEM |
Dersin Yardımcıları | |
Ofis Yeri | |
E-Posta | |
Ofis Görüşme Saatleri | |
İş Telefonu | |
Dersin Amacı | Öğrencilerin eğitim-öğretim süresince kazanmış oldukları teorik ve uygulamalı bilgilerin iş yerlerinde pekiştirilmesi |
Dersin İçeriği | Yiyecek içecek işletmelerinin mutfaklarında üretim süreçlerinde katılmak |
Önkoşul Dersleri | |
Ders Öğrenme-Öğretme Yöntemi | Laboratuar Staj Uygulama Yerinde Uygulama Mesleki Faaliyet
|
Dersi İşleyiş Yöntemi | |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel Mesleki Ders | 40 |
Uzmanlık/Alan Dersi | 20 |
Destek Dersi | 0 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 0 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 40 |