of0
Export
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
PROGRAM DERS BİLGİ PAKETİ
DERS İÇERİĞİ
Bölüm
Eğirdir Meslek Yüksekokulu Aşçılık
DERS BİLGİLERİ
Ders Kodu
Ders Adı
Kredi Teorik
Kredi Pratik
Kredi Lab/U
Kredi Toplam
Kredi Ects
Yarı Yılı
MYO-3010
İşletmede Mesleki Eğitim
5.0
35.0
0.0
15.0
15.0
4. Yarıyıl
Dersin Dili
Türkçe
Ders Düzeyi
ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY
Dersin Türü
Zorunlu
Dersi Verenler
Öğr. Gör. Hüseyin DUMAN
Öğr. Gör. Atilla GÖKDEMİR
Öğr. Gör. Fatih HERDEM
Dersin Yardımcıları
 
Ofis Yeri
 
E-Posta
 
Ofis Görüşme Saatleri
 
İş Telefonu
 
Dersin Amacı
Öğrencilerin eğitim-öğretim süresince kazanmış oldukları teorik ve uygulamalı bilgilerin iş yerlerinde pekiştirilmesi
Dersin İçeriği
Yiyecek içecek işletmelerinin mutfaklarında üretim süreçlerinde katılmak
Önkoşul Dersleri
 
Ders Öğrenme-Öğretme Yöntemi
Laboratuar
Staj
Uygulama
Yerinde Uygulama
Mesleki Faaliyet
Dersi İşleyiş Yöntemi
 
DERSİN KATEGORİSİ
Dersin Kategorisi (Genel)
Katkı Düzeyi (%)
Temel Mesleki Ders
40
Uzmanlık/Alan Dersi
20
Destek Dersi
0
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi
0
Aktarılabilir Beceri Dersi
40
DERSİN KAZANIMLARI
DK1
öğrenci sektörle ilgili bilgi edinir.
DK2
öğrenci çalışma saatleri hakkında bilgi sahibi olur
DK3
öğrenci çalışma şartları hakkında bilgi sahibi olur
DK4
öğrenci mutfak birimleri hakkında bilgi sahibi olur
DK5
öğrenci mutfakta tek başına ürün yapabilme kabiliyetine sahip olur
DK6
öğrenci mutfak ekipmanı kullanabilir yeterliliğe sahip olur