| | | | | | | |
Bölüm |
Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi |
DERS BİLGİLERİ |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik | Kredi Pratik | Kredi Lab/U | Kredi Toplam | Kredi Ects | Yarı Yılı |
GIT-3217 | Gıda İşletmelerinde Projelendirme | 3.0 | 0.0 | 0.0 | 3.0 | 3.0 | 3. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Seçmeli |
Dersi Verenler | Öğr.Gör.Dr. Taner SARIOĞLU |
Dersin Yardımcıları | |
Ofis Yeri | ISUBÜ Şarkikaraağaç MYO |
E-Posta | tanersarioglu@isparta.edu.tr |
Ofis Görüşme Saatleri | |
İş Telefonu | |
Dersin Amacı | Okulu bitirme aşamasına gelmiş bir öğrencinin, mesleği ile ilgili bir konuda derinlemesine araştırma yapması, çalışma konusuyla ilgili kendisini geliştirmesi, yaptığı çalışmayı önceden belirlenmiş şartlara uygun olarak raporlayabilmesi ve bunları etkin sunabilmesi |
Dersin İçeriği | Bilimsel çalışma kuralları ve etiğine uygun olarak öğrencinin mesleğine yönelik bir konuyu çalışması, araştırması, raporlaması ve sözlü olarak sunması |
Önkoşul Dersleri | |
Ders Öğrenme-Öğretme Yöntemi | Ders Proje Hazırlama
|
Dersi İşleyiş Yöntemi | Yüz Yüze |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel Mesleki Ders | 50 |
Uzmanlık/Alan Dersi | 50 |
Destek Dersi | 0 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 0 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 0 |