| | | | | | | |
Bölüm |
Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi |
DERS BİLGİLERİ |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik | Kredi Pratik | Kredi Lab/U | Kredi Toplam | Kredi Ects | Yarı Yılı |
GIT-3205 | Gıda Katkı Maddeleri | 2.0 | 0.0 | 0.0 | 2.0 | 3.0 | 3. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Zorunlu |
Dersi Verenler | Dr. Öğr. Üyesi EMİNE AŞIK CANBAZ |
Dersin Yardımcıları | |
Ofis Yeri | ŞARKİKARAAĞAÇ MYO |
E-Posta | emineasik@isparta.edu.tr |
Ofis Görüşme Saatleri | |
İş Telefonu | |
Dersin Amacı | Gıdaların işlenmesi veya depolaması esnasında kullanılan katkı maddelerini, fonksiyonlarını, kullanım koşularını, uygulama alanlarını öğrenmek. |
Dersin İçeriği | Gıda katkı maddesinin tanımı, kullanım koşuları, farklı fonksiyonlara sahip gıda katkı maddeleri. |
Önkoşul Dersleri | |
Ders Öğrenme-Öğretme Yöntemi | Ders Ödev
|
Dersi İşleyiş Yöntemi | Yüz Yüze |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel Mesleki Ders | 40 |
Uzmanlık/Alan Dersi | 30 |
Destek Dersi | 10 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 10 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 10 |