| | | | | | | |
Bölüm |
Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi |
DERS BİLGİLERİ |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik | Kredi Pratik | Kredi Lab/U | Kredi Toplam | Kredi Ects | Yarı Yılı |
GIT-3118 | Yönlendirilmiş Çalışma | 3.0 | 0.0 | 0.0 | 3.0 | 3.0 | 2. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Seçmeli |
Dersi Verenler | Öğr.Gör. Dr. Taner SARIOĞLU |
Dersin Yardımcıları | |
Ofis Yeri | Şarkikaraağaç MYO |
E-Posta | tanersarioglu@isparta.edu.tr |
Ofis Görüşme Saatleri | 10:00-11:00 |
İş Telefonu | |
Dersin Amacı | Öğrencilere mesleği ile ilgili bir konuda derinlemesine araştırma yapabilme, çalışma konusuyla ilgili kendisini geliştirebilme, yaptığı çalışmayı önceden belirlenmiş şartlara uygun olarak raporlayabilme ve elde ettiği bulguları etkili bir şekilde sunabilme becerisi kazandırmak |
Dersin İçeriği | Öğrencinin mesleğine yönelik bir konuda bilimsel çalışma kuralları ve etiğine uygun olarak araştırma yapması, raporlaması ve sözlü olarak sunması
|
Önkoşul Dersleri | |
Ders Öğrenme-Öğretme Yöntemi | Ders Grup Çalş. / Ödevi Okuma Proje Hazırlama Rapor Yazma
|
Dersi İşleyiş Yöntemi | Yüz Yüze |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel Mesleki Ders | 30 |
Uzmanlık/Alan Dersi | 30 |
Destek Dersi | 40 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 0 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 0 |