| | | | | | | |
Bölüm |
Eğirdir Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi |
DERS BİLGİLERİ |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik | Kredi Pratik | Kredi Lab/U | Kredi Toplam | Kredi Ects | Yarı Yılı |
GDA-3257 | Gıdalarda Temel İşlemler | 2.0 | 0.0 | 0.0 | 2.0 | 2.0 | 3. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Seçmeli |
Dersi Verenler | |
Dersin Yardımcıları | |
Ofis Yeri | Eğirdir MYO |
E-Posta | |
Ofis Görüşme Saatleri | |
İş Telefonu | 02463116661 |
Dersin Amacı | Gıda İşleme Yöntemlerinin Tanıtılması ve İlkelerinin Öğretilmesi
|
Dersin İçeriği | Gıdaların korunma ve işlenme gerekliliği |
Önkoşul Dersleri | |
Ders Öğrenme-Öğretme Yöntemi | Ders Grup Çalş. / Ödevi Okuma Ödev Proje Hazırlama Seminer
|
Dersi İşleyiş Yöntemi | Yüz Yüze |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel Mesleki Ders | 20 |
Uzmanlık/Alan Dersi | 20 |
Destek Dersi | 20 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 20 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 20 |