of0
Export
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
PROGRAM DERS BİLGİ PAKETİ
DERS İÇERİĞİ
Bölüm
Eğirdir Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
DERS BİLGİLERİ
Ders Kodu
Ders Adı
Kredi Teorik
Kredi Pratik
Kredi Lab/U
Kredi Toplam
Kredi Ects
Yarı Yılı
GDA-3209
Proje Hazırlama Teknikleri
2.0
0.0
2.0
3.0
4.0
3. Yarıyıl
Dersin Dili
Türkçe
Ders Düzeyi
ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY
Dersin Türü
Zorunlu
Dersi Verenler
Dr. Öğr. Üyesi Sezen Coşkun
Dersin Yardımcıları
 
Ofis Yeri
ISUBÜ Eğirdir MYO
E-Posta
sezencoskun@isparta.edu.tr
Ofis Görüşme Saatleri
Çarşamba 15.00-16.00
İş Telefonu
02463116661
Dersin Amacı
Proje aşamalarının öğretilmesi. Gıda üretim akım şemasının çizilmesi. Personel sayısı, üretimin özelliği belirlenmesi, inşaat ve işletme aşaması atık miktarlarının hesaplanması, tesis sahası haritalarının hazırlanması.
Dersin İçeriği
Proje aşamalarının öğretilmesi. Gıda üretim akım şemasının çizilmesi. Personel sayısı, üretimin özelliği belirlenmesi, inşaat ve işletme aşaması atık miktarlarının hesaplanması, tesis sahası haritalarının hazırlanması.
Önkoşul Dersleri
 
Ders Öğrenme-Öğretme Yöntemi
Ders
Grup Çalş. / Ödevi
Proje Hazırlama
Dersi İşleyiş Yöntemi
Yüz Yüze
DERSİN KATEGORİSİ
Dersin Kategorisi (Genel)
Katkı Düzeyi (%)
Temel Mesleki Ders
20
Uzmanlık/Alan Dersi
20
Destek Dersi
20
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi
20
Aktarılabilir Beceri Dersi
20
DERSİN KAZANIMLARI
DK1
1- Proje aşamalarının öğretilmesi
DK2
2- Projede yapısal ve gıda üretim materyallerin gösterilmesini öğrenir
DK3
3- Gıda üretim akım şemasının çizilmesi.
DK4
4- Personel sayısı, üretimin özelliği belirlenmesi, inşaat ve işletme aşaması atık miktarlarının hesaplanması
DK5
5- Tesis sahası haritalarının hazırlanması.