| | | | | | | |
Bölüm |
Eğirdir Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi |
DERS BİLGİLERİ |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik | Kredi Pratik | Kredi Lab/U | Kredi Toplam | Kredi Ects | Yarı Yılı |
GDA-3156 | Helal Gıda ve Standartları | 2.0 | 0.0 | 0.0 | 2.0 | 2.0 | 2. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Seçmeli |
Dersi Verenler | |
Dersin Yardımcıları | |
Ofis Yeri | |
E-Posta | |
Ofis Görüşme Saatleri | |
İş Telefonu | |
Dersin Amacı | Helal Gıda Nedir? Helal gıda kapsamları, Gıda Güvenliği uygulamaları, Helal Standartların tanımı, Helal Standartların şartları, Helal Gıda Güvenlik Sistemi Helal Gıda Güvenlik uygulamaları Helal Gıda Belgelendirme süreci |
Dersin İçeriği | Helal Gıda Nedir? Helal gıda kapsamları, Gıda Güvenliği uygulamaları, Helal Standartların tanımı, Helal Standartların şartları, Helal Gıda Güvenlik Sistemi Helal Gıda Güvenlik uygulamaları Helal Gıda Belgelendirme süreci |
Önkoşul Dersleri | |
Ders Öğrenme-Öğretme Yöntemi | |
Dersi İşleyiş Yöntemi | Yüz Yüze |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel Mesleki Ders | |
Uzmanlık/Alan Dersi | |
Destek Dersi | |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | |
Aktarılabilir Beceri Dersi | |