| | | | | | | |
Bölüm |
Eğirdir Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi |
DERS BİLGİLERİ |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik | Kredi Pratik | Kredi Lab/U | Kredi Toplam | Kredi Ects | Yarı Yılı |
GDA-3109 | Süt Ürünleri Teknolojisi ve Kalite Analizleri | 2.0 | 0.0 | 2.0 | 3.0 | 4.0 | 1. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Zorunlu |
Dersi Verenler | Dr.Öğr.Üyesi. Şelale YALÇINÖZ |
Dersin Yardımcıları | |
Ofis Yeri | Isubu Eğirdir MYO 1kat no:106 |
E-Posta | selaleyalcinoz@isparta.edu.tr |
Ofis Görüşme Saatleri | Çarşamba 09:30-13.30 Cuma 16.30-18.30 |
İş Telefonu | |
Dersin Amacı | Süt ve süt ürünlerinin yapısını ve oluşumunu,süt ve süt ürünlerinin işleme teknolojilerini ve süt ve süt ürünlerinin kalite kontrol analizlerinin öğretilmesi/uygulanması |
Dersin İçeriği | Sütün yapısı ve bilesenleri, süt ürünleri, süt prosesleri, süt kalite kontrol analizleri, süt kalite kontrol analiz uygulamaları |
Önkoşul Dersleri | |
Ders Öğrenme-Öğretme Yöntemi | Ders Grup Çalş. / Ödevi Laboratuar Ödev Uygulama Seminer Teknik Gezi
|
Dersi İşleyiş Yöntemi | Yüz Yüze |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel Mesleki Ders | 20 |
Uzmanlık/Alan Dersi | 20 |
Destek Dersi | 20 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 20 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 20 |