of0
Export
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
PROGRAM DERS BİLGİ PAKETİ
DERS İÇERİĞİ
Bölüm
Eğirdir Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği
DERS BİLGİLERİ
Ders Kodu
Ders Adı
Kredi Teorik
Kredi Pratik
Kredi Lab/U
Kredi Toplam
Kredi Ects
Yarı Yılı
TRM-3106
Yiyecek İçecek Servisi II
3.0
0.0
0.0
3.0
3.0
2. Yarıyıl
Dersin Dili
Türkçe
Ders Düzeyi
ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY
Dersin Türü
Zorunlu
Dersi Verenler
İlhami MORÇİN
Dersin Yardımcıları
Sökmen, Alptekin (2011). Yiyecek ve İçecek Servisi, Detay Yayıncılık, Ankara
Ofis Yeri
Eğiridir MYO
E-Posta
ilhamimorcin@isparta.edu.tr
Ofis Görüşme Saatleri
 
İş Telefonu
 
Dersin Amacı
Yiyecek ve içeceklerin servislerinin detaylı ve uygulamalı olarak öğrenilmesi.
Dersin İçeriği
Çeşitli yiyecek ve içecekleri servis yöntemleri, servis tipleri ve özellikleri.
Önkoşul Dersleri
 
Ders Öğrenme-Öğretme Yöntemi
Ders
Dersi İşleyiş Yöntemi
Uzaktan Öğretim
DERSİN KATEGORİSİ
Dersin Kategorisi (Genel)
Katkı Düzeyi (%)
Temel Mesleki Ders
100
Uzmanlık/Alan Dersi
0
Destek Dersi
0
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi
0
Aktarılabilir Beceri Dersi
0
DERSİN KAZANIMLARI
DK1
French, Rus, Amerikan servisi yapar
DK2
Ziyafet ve ikram sofralarında servis yapar.
DK3
Tüm alkollü ve alkolsüz içeceklerin servisini yapar.
DK4
Öğrenci yiyecek içecek servisine hakim olur.
DK5
Öğrenci yiyecek içecek servisine hakim olur.