of0
Export
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
PROGRAM DERS BİLGİ PAKETİ
DERS İÇERİĞİ
Bölüm
Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık
DERS BİLGİLERİ(Revizyon Tarihi:19.01.2024 22:30:00)
Ders Kodu
Ders Adı
Kredi Teorik
Kredi Pratik
Kredi Lab/U
Kredi Toplam
Kredi Ects
Yarı Yılı
ASC-4261
Gösteri Servisi
2,0
0,0
1,0
2,5
3,0
3. Yarıyıl
Dersin Dili
Türkçe
Ders Düzeyi
ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY
Dersin Türü
Seçmeli
Dersi Verenler
Öğr.Gör. Ersel CEYLAN
Dersin Yardımcıları
........
Ofis Yeri
.....
E-Posta
....
Ofis Görüşme Saatleri
....
İş Telefonu
....
Dersin Amacı
Öğrenci bu ders ile konuk masasında gösteriye dayalı yiyecek servisini yapabilecektir
Dersin İçeriği
FLAMBE YAPILACAK ORTAMI PLANLAMAK FLAMBE SERVİSİNE ÖN HAZIRLIK YAPILMASINI SAĞLAMAK FLAMBE SERVİSİNİN YAPILMASINI SAĞLAMAK FÖNDÜ SERVİSİNE ÖN HAZIRLIK YAPILMASINI SAĞLAMAK FÖNDÜ SERVİSİNİN YAPILMASINI SAĞLAMAK
Önkoşul Dersleri
 
Dersi İşleyiş Yöntemi
Yüz Yüze
DERSİN KATEGORİSİ
Dersin Kategorisi (Genel)
Katkı Düzeyi (%)
Temel Mesleki Ders
60
Uzmanlık/Alan Dersi
0
Destek Dersi
40
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi
0
Aktarılabilir Beceri Dersi
0
DERSİN KAZANIMLARI(Revizyon Tarihi:23.01.2024 15:38:00)
DK1
Flambe yapılacak ortamı planlamak
DK2
Flambe servisine ön hazırlık yapılmasını sağlamak ve
Flambe servisinin yapılmasını sağlamak
DK3
Föndü servisine ön hazırlık yapılmasını sağlamak ve
Föndü servisinin yapılmasını sağlamak
DK4
Gösteri servisinde müşteri memnuniyetini kazanmak ve
Personel ilişki ve iletişimi ile kusursuz gösteri servisi sunmak
DK5
Trancheur ön hazırlığı yapmak ve servisinin yapılmasını sağlamak