| | | | | | | |
Bölüm |
Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık |
DERS BİLGİLERİ(Revizyon Tarihi:19.01.2024 22:30:00) |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik | Kredi Pratik | Kredi Lab/U | Kredi Toplam | Kredi Ects | Yarı Yılı |
ASC-4261 | Gösteri Servisi | 2,0 | 0,0 | 1,0 | 2,5 | 3,0 | 3. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Seçmeli |
Dersi Verenler | Öğr.Gör. Ersel CEYLAN |
Dersin Yardımcıları | ........ |
Ofis Yeri | ..... |
E-Posta | .... |
Ofis Görüşme Saatleri | .... |
İş Telefonu | .... |
Dersin Amacı | Öğrenci bu ders ile konuk masasında gösteriye dayalı yiyecek servisini yapabilecektir |
Dersin İçeriği | FLAMBE YAPILACAK ORTAMI PLANLAMAK FLAMBE SERVİSİNE ÖN HAZIRLIK YAPILMASINI SAĞLAMAK FLAMBE SERVİSİNİN YAPILMASINI SAĞLAMAK FÖNDÜ SERVİSİNE ÖN HAZIRLIK YAPILMASINI SAĞLAMAK FÖNDÜ SERVİSİNİN YAPILMASINI SAĞLAMAK |
Önkoşul Dersleri | |
Dersi İşleyiş Yöntemi | Yüz Yüze |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel Mesleki Ders | 60 |
Uzmanlık/Alan Dersi | 0 |
Destek Dersi | 40 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 0 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 0 |