| | | | | | | |
Bölüm |
Eğirdir Meslek Yüksekokulu Aşçılık |
DERS BİLGİLERİ |
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik | Kredi Pratik | Kredi Lab/U | Kredi Toplam | Kredi Ects | Yarı Yılı |
ASC-4259 | Balık Yemekleri | 2.0 | 0.0 | 1.0 | 2.5 | 3.0 | 3. Yarıyıl |
Dersin Dili | Türkçe |
Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY |
Dersin Türü | Seçmeli |
Dersi Verenler | Öğr. Görevlisi Fatih HERDEM |
Dersin Yardımcıları | |
Ofis Yeri | |
E-Posta | fatihherdem@isparta.edu.tr |
Ofis Görüşme Saatleri | |
İş Telefonu | |
Dersin Amacı | Bu dersin amacı, öğrencilere balıklar hakkında bilgi vermek, deniz ürünleri hakkında bilgiler vermek, deniz ürünleri yemek reçeteleri paylaşmak, deniz ürünleri yemeklerinin nasıl yapılacağını anlatmak ve uygulamak. |
Dersin İçeriği | Bu dersin içeriği, balıklar hakkında genel bilgi, balıkları sınıflandırma, balıkları depolama, deniz ürünlerini anlama ve sınıflandırma, deniz ürünleri yemeklerini pişirme. |
Önkoşul Dersleri | |
Ders Öğrenme-Öğretme Yöntemi | Ders Grup Çalş. / Ödevi Ödev Staj Uygulama
|
Dersi İşleyiş Yöntemi | Uzaktan Öğretim |
DERSİN KATEGORİSİ |
Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) |
Temel Mesleki Ders | 40 |
Uzmanlık/Alan Dersi | 50 |
Destek Dersi | 10 |
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 0 |
Aktarılabilir Beceri Dersi | 0 |