| | | | | | | | | | | | ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PROGRAM DERS BİLGİ PAKETİ DERS İÇERİĞİ |
| | | | | | | |
| | | | | | | | | | | Bölüm | Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık | DERS BİLGİLERİ(Revizyon Tarihi:09.03.2024 15:57:00) | Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik | Kredi Pratik | Kredi Lab/U | Kredi Toplam | Kredi Ects | Yarı Yılı | ASC-4251 | Yemek Stistliği ve Fotoğrafçılık | 2,0 | 0,0 | 1,0 | 2,5 | 3,0 | 3. Yarıyıl | Dersin Dili | Türkçe | Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY | Dersin Türü | Seçmeli | Dersi Verenler | Öğr. Gör. Arif ÇETİN | Dersin Yardımcıları | | Ofis Yeri | | E-Posta | | Ofis Görüşme Saatleri | | İş Telefonu | | Dersin Amacı | Bu derste Yiyeceklerin ve içeceklerin görsel olarak daha iyi göstermek, fotoğraf çekim ve teknikleri, sunumların tasarlanması, ilgili birimleri yönetmesi amaçlanmaktadır | Dersin İçeriği | Fotoğraf çekim teknikleri, sunum hazırlama teknikleri, modern çekim ve sunum teknikleri. | Önkoşul Dersleri | | Dersi İşleyiş Yöntemi | Yüz Yüze | DERSİN KATEGORİSİ | Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) | Temel Mesleki Ders | 100 | Uzmanlık/Alan Dersi | 0 | Destek Dersi | 0 | Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 0 | Aktarılabilir Beceri Dersi | 0 |
| |
|
| | | | | | | | DERSİN KAZANIMLARI(Revizyon Tarihi:16.01.2023 16:28:00) | | - | | - | | - | | - | | - | | - | | - | | - | | - | | - |
|
| | | |
|
|
| |