Dersin İçeriği | 1 MENÜ KAVRAMI, ÖZELLİKLERİ VE ÖNEMİ 2 MENÜDE İÇERİK, İŞLEV, SÜREÇ VE MALZEME 3 MENÜ TÜRLERİ 4 MENÜ PLANLAMA VE GELİŞTİRME 5 MENÜ PLANLAMA SÜRECİ 6 MENÜ PLANLARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR, MENÜ PLANLAMADA İHMAL EDİLEN UNSURLAR 7 STANDART MENÜ PLANLAMA 8 KLASİK MENÜ, MODERN MENÜ, MENÜ KARTLARI 9 DENGELİ BESLENME İÇİN GEREKLİ BESİNLER VE ÖZELLİKLERİ 10 ÖZEL GÜNLER İÇİN MENÜ PLANLAMA 11 FARKLI YAŞ GRUPLARI VE BESLENME ALIŞKANLIKLARI İÇİN MENÜ PLANLAMA 12 MENÜDE MALİYET KONTROLÜ 13 MENÜ PAZARLAMA 14 MENÜ TASARIM İLKELERİ |