| | | | | | | | | | | | ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PROGRAM DERS BİLGİ PAKETİ DERS İÇERİĞİ |
| | | | | | | |
| | | | | | | | | | | Bölüm | Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık | DERS BİLGİLERİ(Revizyon Tarihi:09.03.2024 15:54:00) | Ders Kodu | Ders Adı | Kredi Teorik | Kredi Pratik | Kredi Lab/U | Kredi Toplam | Kredi Ects | Yarı Yılı | ASC-4111 | Yiyecek İçecek Servisi | 2,0 | 0,0 | 1,0 | 2,5 | 3,0 | 1. Yarıyıl | Dersin Dili | Türkçe | Ders Düzeyi | ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY | Dersin Türü | Zorunlu | Dersi Verenler | Öğr. Gör. M. Hilmi YILDIZ | Dersin Yardımcıları | | Ofis Yeri | | E-Posta | | Ofis Görüşme Saatleri | | İş Telefonu | | Dersin Amacı | Yiyecek ve içecek servis tekniklerinin öğretilmesi. | Dersin İçeriği | DIŞARIDA YEMEK YEME OLGUSU, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ VE ÖZELLİKLERİ, YİYECEK İÇECEK SERVİSİNİN ORGANİZASYONU, YİYECEK İÇECEK SERVİSİNİN İLKELERİ, YİYECEK İÇECEK SERVİSİNDE KULLANILAN ARAÇLAR, YİYECEK İÇECEK SERVİSİNDE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI, YİYECEK İÇECEK SERVİS YÖNTEMLERİ | Önkoşul Dersleri | | Dersi İşleyiş Yöntemi | Yüz Yüze | DERSİN KATEGORİSİ | Dersin Kategorisi (Genel) | Katkı Düzeyi (%) | Temel Mesleki Ders | 100 | Uzmanlık/Alan Dersi | 0 | Destek Dersi | 0 | Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi | 0 | Aktarılabilir Beceri Dersi | 0 |
| |
|
| | | | | | | | DERSİN KAZANIMLARI(Revizyon Tarihi:16.01.2023 16:05:00) | | - | | - | | - | | - | | - | | - | | - | | - | | - | | - |
|
| | | |
|
|
| |