Dersin İçeriği | Soğuk olarak servis edilen yiyeceklerin (ordövrler, kanapeler, salatalar, soğuk soslar, zeytinyağlılar, şarküteri ürünleri, peynir tabağı, mezeler vb) hazırlanması, süslenmesi ve sunumu 1 SOĞUK MUTFAĞIN ÖZELLİKLERİ VE TEMEL PRENSİPLERİ 2 SOĞUK MUTFAKTA KULLANILAN MALZEMELER 3 SOĞUK MUTFAKTA KULLANILAN ALET VE GEREÇLER 4 ZEYTİNYAĞLI HAZIRLAMA VE SUNUM 5 MEZE HAZIRLAMA VE SUNUM 6 SALATALAR HAZIRLAMA VE SUNUM 7 ORDOVR TABAĞI , SOĞUK SANDVİÇLER HAZIRLAMA VE SUNUM 8 SOĞUK SOSLAR HAZIRLAMA VE SUNUM 9 ARA SINAV 10 SOĞUK ETLER HAZIRLAMA VE SUNUM 11 PATE VE TERİNLER 12 ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİN HAZIRLAMA VE SUNUM 13 KANEPE HAZIRLAMA VE SUNUM 14 SOĞUK BÜFE SÜSLEME SANATI
|