of0
Export
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
PROGRAM DERS BİLGİ PAKETİ
DERS İÇERİĞİ
Bölüm
Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği
DERS BİLGİLERİ(Revizyon Tarihi:26.03.2024 18:31:00)
Ders Kodu
Ders Adı
Kredi Teorik
Kredi Pratik
Kredi Lab/U
Kredi Toplam
Kredi Ects
Yarı Yılı
SUM-7202
Genel Mikrobiyoloji
2,0
0,0
2,0
3,0
4,0
4. Yarıyıl
Dersin Dili
Türkçe
Ders Düzeyi
LİSANS TYYÇ:6.DÜZEY EQF-LLL:6.DÜZEY QF-EHEA:1.DÜZEY
Dersin Türü
Zorunlu
Dersi Verenler
Prof.Dr.Öznur DİLER
Dersin Yardımcıları
 
Ofis Yeri
Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi
E-Posta
esuf@isparta.edu.tr
Ofis Görüşme Saatleri
Mesai saatleri içerisinde
İş Telefonu
0 246 214 6400
Dersin Amacı
Dersin amacı, mikroorganizmaları tanımlayarak, genel özellikleri hakkında bilgi vermektir. Bu bağlamda mikroorganizmaların faydaları ve zararları su ürünleri açısından etkileri incelenecektir.
Dersin İçeriği
Mikroorganizmalar,Mikroorganizmaların sınıflandırılması, mikroorganizmaların teşhis metotları
Önkoşul Dersleri
 
Dersi İşleyiş Yöntemi
 
DERSİN KATEGORİSİ
Dersin Kategorisi (Genel)
Katkı Düzeyi (%)
Temel Mesleki Ders
50
Uzmanlık/Alan Dersi
20
Destek Dersi
50
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi
0
Aktarılabilir Beceri Dersi
0
DERSİN KAZANIMLARI(Revizyon Tarihi:27.03.2024 10:31:00)
DK1
mesleki beceri sağlar
DK2
üretim tecrübesi sağlar
DK3
mesleki derslere alt yapı sağlar
DK4
mesleki tecrübe saglar
DK5
laboratuarlarda deneyim sağlar